Lepione

Lepione to wyjątkowy koncept, w którym króluje jeden typ dań: lepionych! Ale jeden typ w tym przypadku nie oznacza nudy: pierogi, kluski, placuszki, pyzy, knedle, prażuchy, pampuchy… A i miejsce na bardziej światowe specjały się znajdzie, takie jak ravioli, tortellini czy calzone. Gdy to wszystko pomnożymy przez ilość farszów, sezonowych specjałów, nietypowych składników i dodatków, możliwości stają się ogromne. A idea wciąż taka prosta.

Lepione to dania ulepione - z czułością, ręcznie, na Twoich oczach. Nie ma oszustwa, nie ma gotowców, jest za to prawdziwie rzemieślnicza i transparentna robota. A skoro szczerość i świeżość, to w parze z nimi nierozłącznie idzie lokalność: dostawców, składników, ale i regionalnych, autorskich przysmaków, które lądują na Waszych talerzach. Lepione to świeże, smaczne, domowe dania, przygotowane ręcznie wprost na oczach klientów, przy współpracy z lokalnymi dostawcami i przy zastosowaniu lokalnych składników, sprzedawane w systemie samoobsługowego jedzenia na wagę.




Galeria zdjęć

Powrót

Oceń nas