Nowości

Duch Południa USA w menu restauracji Subway.

Solidna porcja świetnie doprawionej wieprzowiny przekładanej świeżymi warzywami w towarzystwie chrupiącego pieczywa. Pyszny sos BBQ dopełnia smaku. Nowy sub BBQ Ribs podbije serca amatorów amerykańskich przysmaków. Tego trzeba spróbować!

BBQ Ribs to oferta dla wielbicieli sandwiczy bogatych w pożywne składniki. Znajdą się w nim duży kawałek wyśmienitej wieprzowiny i znak marki: porcja świeżych warzyw, czyli łagodne pomidory, chrupiąca sałata czy pikantna czerwona cebula otulone chrupiącym pieczywem.

Popularna marka Subway® ze swoim menu wychodzi naprzeciw oczekiwaniom miłośników różnorodnych smaków. Sieć restauracji zachęca także wszystkich fanów (nie tylko żeberek) do odwiedzenia profilu Subway Polska na Facebooku – czekają tam konkursy z nagrodami czy informacje na temat nowości marki.

Dodatkowe informacje:

SUBWAY®

Historia marki SUBWAY® rozpoczyna się w 1965 roku w Bridgeport w stanie Connecticut (USA). Wtedy właśnie przedsiębiorczy siedemnastolatek Fred DeLuca otwiera "Pete’s Super Submarines", bar z sandwiczami przypominającymi łodzie podwodne, żeby zdobyć pieniądze na studia. Pomaga mu w tym przyjaciel Peter Buck. Restauracja szybko zdobywa popularność, otwierają się kolejne lokale a nazwa zostaje skrócona do SUBWAY®. Kolejne lata są pasmem sukcesów, powstaje system franczyzowy, dzięki któremu sieć rozwija się błyskawicznie.

Restauracje SUBWAY® słyną z amerykańskich sandwiczy przyrządzanych na oczach klienta
i zgodnie z jego życzeniem. Sandwicze komponowane są ze świeżych warzyw, mięs
i wędlin, na świeżo wypiekanym pieczywie. Ten wyjątkowy koncept przez lata zyskał miłośników na całym globie. Dziś sieć SUBWAY® liczy ponad prawie 45.000  restauracji w 108 krajach i jest największą siecią restauracji na świecie. Pierwsza restauracja SUBWAY® w Polsce powstała w 2000 r. w Warszawie, w okolicy Giełdy Papierów Wartościowych. Obecnie sieć liczy ponad 141 punktów w całym kraju, z kolejnymi 10 w budowie.


Powrót
Oceń nas