Restauracje North Fish wkroczyły w zimową atmosferę, startując z nową kampanią Vinter. Do menu dołączyły trzy nowe propozycje smakowe. Pierwsza z nich to Łosoś norweski po góralsku – stek formowany z oryginalnego łososia norweskiego serwowany z wędzonym serem i konfiturą żurawinową. Kolejną nowością jest Dorsz na ostro – filet z dorsza czarnego w złocistej panierce zapieczony z serem mozzarella, pikantnym sosem, płatkami chili i papryczką piri-piri. Oprócz propozycji rybnych, restauracje North Fish wzbogaciły swoją ofertę o zupę pomidorową, przygotowaną na bazie warzywnego bulionu, naturalną, rozgrzewającą zupę z warzywami i chrupiącymi grzankami. Kolejną dobrą wiadomością jest fakt, że TeGløgg – bezalkoholowy i rozgrzewający napój z cynamonem, kardamonem, goździkami i pomarańczą, inspirowany tradycyjnym napojem winnym popularnym w całej Skandynawii, pozostał w ofercie.
Dodatkowo, od nowej kampanii wprowadziliśmy Fishbony, które dostępne są w naszej aplikacji mobilnej i na stronie internetowej http://www.northfish.pl/62/promocje/fishbony
Galeria zdjęć